Ştii totul despre asigurări şi câştigi 2021

Concursul online „Ştii totul despre asigurări şi câştigi” se desfăşoară în 4 etape: 3 etape săptămânale, precum şi Marea Finală.

Ce trebuie să ştii legat de fiecare etapă săptămânală:

– are la bază un videoclip cu noţiuni teoretice care oferă informaţiile necesare pentru rezolvarea unui scurt test. Videoclipurile vor fi publicate în fiecare zi de luni pe această pagină, precum şi pe pagina de Facebook Totuldespreasigurari.ro

– înscrierea la fiecare etapă se face prin rezolvarea testului etapei respective şi transmiterea datelor de înscriere în concurs. Testul fiecărei etape va fi lansat în zilele de luni şi anunţat aici, precum şi pe pagina de Facebook Totuldespreasigurari.ro

– în fiecare etapă ai posibilitatea de a câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 3 vouchere în valoare de 200 lei la un magazin online

Cum se desfăşoară Marea Finală:

– ca să fii eligibil pentru Marea Finală, trebuie să participi la minim 2 etape săptămânale sau la etapa a 3-a, care are un grad de complexitate mai ridicat

– Premiile oferite în Marea Finală sunt: un voucher de 2.500 de lei la un magazin online şi 3 premii constând în 3 vouchere în valoare de 200 lei

– Marea Finală, care va avea loc pe 17 decembrie 2021, va fi transmisă live pe Facebook şi va implica întrebări din toate noţiunile prezentate în cadrul celor 3 etape săptămânale. Mai multe detalii vor fi oferite în apropierea datei de organizare a acesteia.

Click aici ca să descarci regulamentul oficial al concursului.

Urmăreşte videoclipul cu noţiuni teoretice despre asigurările auto, ca să fii gata să răspunzi la întrebările din concurs! Acum, răspunde la întrebări şi înscrie-te în prima etapă de concurs!

CLICK AICI PENTRU CONCURS!

La această etapă poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online!

P.S.: Dacă te înscrii în minim 2 etape săptămânale din 3, intri automat în Etapa Finală şi ai şansa de a câştiga Marele Premiu: un voucher de 2.500 de lei!

Urmăreşte videoclipul cu noţiuni teoretice despre asigurările de locuinţe, ca să fii gata să răspunzi la întrebările din concurs! Acum, răspunde la întrebări şi înscrie-te în a doua etapă de concurs!

CLICK AICI PENTRU CONCURS!

La această etapă poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online!

P.S.: Dacă te înscrii în minim 2 etape săptămânale din 3, intri automat în Etapa Finală şi ai şansa de a câştiga Marele Premiu: un voucher de 2.500 de lei!

Urmăreşte videoclipul cu noţiuni teoretice despre asigurările de sănătate şi de viaţă, ca să fii gata să răspunzi la întrebările din concurs! Acum, răspunde la întrebări şi înscrie-te în a treia etapă de concurs!

CLICK AICI PENTRU CONCURS!

La această etapă poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online! De asemenea, prin participarea în această etapă, intri automat în Marea Finală şi ai şansa de a câştiga Marele Premiu: un voucher de 2.500 de lei!

Un studiu* realizat în SUA la finalul anului 2020 relevă faptul că persoanele cu un grad mai mare de cunoştinţe financiare au percepţii financiare şi comportamente cu un grad mai mare de pozitivitate. Mai mult decât atât, un grad mai mare de educaţie financiară şi înţelegere a acestor concepte este legat de o probabilitate mai mică de a strânge datorii excesive de-a lungul vieţii.

Cu toate acestea, educaţia financiară este scăzută chiar şi în ţări cu economii dezvoltate. În medie, doar o treime din populaţia lumii este familiarizata cu nişte concepte financiare de bază de care depind decizii financiare de zi cu zi**.

Din păcate, nici ţara noastră nu stă bine la acest capitol. Doar 1 din 5 români înţelege noţiuni financiare de bază, conform unui studiu al KPMG. Mai mult, România se află pe ultimul loc în Europa la educaţia financiară, cu un procent de 21%, mult sub media de 52%. 

În acest context, campania ”Știi totul despre asigurări și câștigi!”, lansată de APPA – Asociația pentru Promovarea Asigurărilor revine şi în 2021, aducând cunoștințele despre domeniul asigurărilor mai aproape de publicul larg prin transferarea atractivităţii concursurilor cu premii.

Așadar, în perioada 22 noiembrie – 17 decembrie 2021, românii activi în social media vor fi tentați să învețe mai multe despre asigurări și să participe la un concurs care le poate aduce premii constând în vouchere și posibilitatea de a ajunge în marea finală.

Toate etapele vor fi moderate de Ana MOGA – artist şi om de radio cu experienţă, de peste 10 ani în echipa KISS FM, actual DJ Kiss FM.

Etapele competiției vor aborda, pe rând, noțiuni specifice unor importante segmente de produse: asigurările auto, asigurările de locuințe, respectiv asigurările de viață și de sănătate.

Campania „Ştii totul despre asigurări şi câştigi” – ediţia a II-a este organizată de APPA – Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor, cu sprijinul UNSAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România şi UNSICAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România.

Partenerii campaniei sunt GENERALI România, EUROINS România, DESTINE Broker, AEGON România, BRD Asigurări de Viaţă, METROPOLITAN Life, GRAWE România,GROUPAMA Asigurări, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurări, GLOBASIG Broker DAW Management Broker şi ASISOFT..

Urmăreşte-ne pe Facebook ca să fii la curent!

* ”UNDERSTANDING DEBT IN THE OLDER POPULATION” – Annamaria Lusardi, Olivia S. Mitchell, Noemi Oggero – decembrie 2020

** Lusardi and Mitchell, 2011c 

O campanie realizata cu sprijinul

unsar27[1]
UNSICAR logo

Parteneri

generali150[1]
euroins-170x74[1]
destine_broker
aegon
brdasigviata
5a33ce228e1a86454a18add3ae8ce94e[1]
grawe_120[1]
groupama300[1]
mib-logo[1]
aon2021
inter_broker_120
asito2021
otto-broker2020[1]
campion2020[1]
hobbit2020[1]
garanta2020[1]
globasig_120
daw_broker150[1]
asisoft

O campanie realizata de

appa_120