Blog

LUNA ASIGURARILOR DE LOCUINTE 2011

ITI IUBESTI CASA? FA-I O ASIGURARE!

Pana pe 17 decembrie 2012, APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, alaturi de CSA – Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, PAID – Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si Asociatia o9atitudine, deruleaza la nivel national Campania „Iti iubesti casa? Fa-i o asigurare!”.

In cadrul acesteia sunt distribuite in intreaga tara peste 500.000 de brosuri informative gratuite. Materialul ofera informatii de baza cu privire la asigurarile de locuinte, fie acestea obligatorii sau facultative. „GHIDUL SIGURANTEI CASEI TALE” va ajunge in Bucuresti si in principalele orase din tara. Astfel, promoteri dedicati vor distribui brosurile in principalele centre comerciale din tara, iar GHIDUL va ajunge la publicul larg si prin intermediul cotidianului Romania Libera. De asemenea, cei care trec pragul partenerilor de la Casara vor afla nu doar cum pot sa isi infrumuseteze caminul, ci si cum pot sa si-l protejeze. Totodata, reteaua Plafar este sustinator al campaniei si distribuie brosura pe toata durata proiectului.

Campania este sustinuta de ASIROM VIG, GROUPAMA, OMNIASIG  VIG, UNIQA Asigurari, GENERALI Romania, CITY Insurance, EUROINS, GRAWE Romania Asigurare, alaturi de PIRAEUS Insurance Broker, Asigura.ro si OTTO Broker.

Proiectul se deruleaza cu sprijinul EUROPA FM, care va difuza spotul audio al acestuia, acoperirea media fiind asigurata si de partenerii wall-street.ro, 9am.ro, casamea.ro si asigurarealocuintelor.ro.
 
Printeaza Ghidul de asigurare

Share this post